Voimistelusali Porvoo tarjoaa voimisteluvalmentajien ohjauksessa Telinevoimistelua ja Freerunningia kaiken ikäisille. Telinesalimme on suunniteltu turvalliseksi ja telinevoimistelun jokaisen osa-alueen harjoittelun mahdollistavaksi. Koulutetut valmentajat ja monipuolinen sali luovat erinomaisen ympäristön kehittyä urheilijana.

Tervetuloa Voimistelusali Porvoolle !

Kaiken takana seisovat Sini ja Mine, jotka hyppäsivät Voimistelusali Porvoon puikkoihin vuonna 2023. Yhdistävänä tekijänä heillä on pitkä yhteistyö, yhteinen visio, sekä jaetut arvot. 

''Meillä on vahva tahto tuoda liikuntaa ja monipuolista liikkumista lähemmäs jokaisen Porvoolaisen arkea ja kasvattaa lapsia ja nuoria positiivisen kautta, antaen mahdollisimman hyvät eväät elämään.'' 

Sini on ammatiltaan Liikunnanohjaaja ja ammattivalmentaja lähes 20-vuoden työkokemuksella. 

Mine on ammatiltaan sekä ammattivalmentaja, että lastenhoitaja ja työkokemusta valmennusten parista on kertynyt yli 15-vuotta. 

''Tavoitteemme on kasvaa ja luoda Voimistelusali Porvoosta jokaiselle Porvoolaiselle tunnettu paikka harrastaa positiivisen kautta.''

Moikataan kun tavataan. 

Ota meihin yhteyttä:

Voimistelusali Porvoo

Werner Söderströmin katu 23, 06150 Porvoo

voimistelusaliporvoo@gmail.com

@voimistelusaliporvoo

TUTUSTU SALIMME OHJAAJIIN & VALMENTAJIIN

Sini

Sini on ammatiltaan Liikunnanohjaaja ja ammattivalmentaja lähes 20-vuoden työkokemuksella. Sini ohjaa tulevalla kaudella lasten telinevoimistelua, sekä aikuisten tunteja, mutta hänet voi bongata vierailemasta mistä tahansa ryhmästä kouluttajan roolissa.

Mine

Mine on telinevoimistelun ammattivalmentaja jonka takataskusta löytyy yli 15-vuoden kokemus lasten ja nuorten liikunnanohjaajana. Salilla Mine valmentaa valmennusryhmiä, mutta tuo osaamistaan myös muiden ryhmien suunnitteluun ja valmennukseen. 

Henri

Henri valmentaa salilla poikien freerunning ryhmiä useamman vuoden kokemuksella ja koulutustaustalla. Oma lajitausta löytyy sekä jalkapallosta, että judosta, joten monipuolisuutta Henrin tunneilta löytyy. 


Siiri

Siirillä on monipuolinen harrastustausta voimistelusta ja vuosien kokemus valmentajana. Siiri on kannustava ja iloinen valmentaja, jonka ryhmissä on kiva harjoitella. Siiri valmentaa Porvoossa sekä harraste- että valmennusryhmiä.  

Maria

Maria toimii päätyössään nuorten parissa. Oman voimistelutaustan omaava Maria käy tuurailemassa kaikissa ryhmissä kauden aikana tarpeen mukaan. 

Emma

Emma on Porvoon apuvalmentaja, joka itsekkin vielä harjoittelee valmennusryhmissä. Emman voit bongata apuvalmentajana temppujumpista. 

Wilma

Wilma on kouluttautunut vuosien mittaan salilla ammattivalmentajien avulla. Valmennuskokemusta löytyy temppujumpasta valmennustyhmiin. Wilma valmentaa useamman kerran viikossa luoden treeneihin kannustavan ilmapiirin.

Verkku

Verkku toimii ohjaajana Freerunning ryhmissä yhdessä Henrin ja Eeron kanssa.

Hilja

Hilja toimii apuvalmentajana pienimpien harjoitusryhmissä ja harjoittelee valmentamista päävalmentajien avulla.

Eero

Eero ohjaa apuvalmentajan roolissa oman harjoittelun ohella Freerunning ryhmiä yhdessä Verkun ja Henrin kanssa. 

Vilma

Vilma ohjaa apuvalmentajana salilla Siirin ja Wilman rinnalla valmentaen pienimpiä voimistelijoita.