Voimistelusali Porvoo tarjoaa voimisteluvalmentajien ohjauksessa Telinevoimistelua ja Freerunningia kaiken ikäisille. Telinesalimme on suunniteltu turvalliseksi ja telinevoimistelun jokaisen osa-alueen harjoittelun mahdollistavaksi. Koulutetut valmentajat ja monipuolinen sali luovat erinomaisen ympäristön kehittyä urheilijana.

Ota meihin yhteyttä:

Voimistelusali Porvoo

Werner Söderströmin katu 23, 06150 Porvoo

voimistelusaliporvoo@gmail.com

@voimistelusaliporvoo

TUTUSTU SALIMME OHJAAJIIN & VALMENTAJIIN

Sini

Sini on ammatiltaan Liikunnanohjaaja ja ammattivalmentaja lähes 20-vuoden työkokemuksella. Sini ohjaa tulevalla kaudella lasten telinevoimistelua, sekä aikuisten tunteja, mutta hänet voi bongata vierailemasta mistä tahansa ryhmästä kouluttajan roolissa.

Mine

Mine on telinevoimistelun ammattivalmentaja jonka takataskusta löytyy yli 15-vuoden kokemus lasten ja nuorten liikunnanohjaajana. Salilla Mine valmentaa valmennusryhmiä, mutta tuo osaamistaan myös muiden ryhmien suunnitteluun ja valmennukseen. 

Ville

Ville valmentaa salilla poikien telinevoimisteluryhmia ja freerunning ryhmiä rennolla ja iloisella otteella. Ville kouluttaa apuvalmentajia valmennuksen ohella.


Laura S

Laura S. n voit bongata pienimpien voimistelijoiden parista. Laura S löytyy harrastustausta voimistelusta ja sieltä matka on jatkunut valmennuksen pariin.

Siiri

Siirillä on monipuolinen harrastustausta voimistelusta ja vuosien kokemus valmentajana. Siiri on kannustava ja iloinen valmentaja, jonka ryhmissä on kiva harjoitella. 

Laura M

Laura M on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja ohjaa salilla tyttöjen telinevoimistelun ryhmiä vankalla kokemuksella.

Henri

Henri tuurailee salilla säännöllisesti poikien freerunning ryhmiä ja aikuisten ryhmiä vuosien kokemuksella.

Emmi

Emmillä on monen vuoden telinevoimistelu- ja temppuilu tausta. Valmennuskokemusta löytyy temppujumpasta valmennustyhmiin. Emmi on positiivinen ja luo treeneihin kannustavan ilmapiirin.

Wilma

...

Verkku

Verkku toimii ohjaajana Freerunning ryhmissä yhdessä Villen ja Eeron kanssa.

Hilja

Hilja toimii apuvalmentajana pienimpien harjoitusryhmissä turvallisin ottein. 

Eero

Eero ohjaa oman harjoittelun ohella Freerunning ryhmiä yhdessä Verkun ja Villen kanssa.