Lattia- aisa

Voimistelu aisa 90cm, näitä saa pareittain tai yksittäin. Aisa on yksi parhaista välineistä harjoitella rekki ja nojapuu käännöksiä, kotona tai salilla. Voimisteluharjoittelu, niinkuin muukin taitoharjoittelu perustuu suuriin toistomääriin. Hyväksi voimistelijaksi ei tulla tekemällä muutama toisto pari kertaa viikossa, vaan perustaitoja tulee hinkata kymmenien toistojen päivätahtia. Onneksi meiltä saa 90 cm pitkiä aisoja, jotka eivät edes maksa paljoa. Näillä voit treenata perustaitoja ihan koti oloissa, etkä tarvitse edes paljon tilaa. Aisat ovatkin hyväksi voistelijaksi tahtovien perusväline(et), jotka olisi hyvä löytyä jokaisen telinevoimistelijan omasta harjoitusvälineistöstä.

Voimistelu aisa 90cm voidaan hankkia myös kaveri, jolloin esim .käsinseisonta käännösten harjoittelu onnistuu pienessä tilassa ja turvallisella korkeudella. Pitkä aisa on lähestulkoon pakollinen, jotta harjoittelijalla on tilaa liikkua käännöksiä harjoitellessa. Aisan korkeus lattiasta on vain 12cm, joka vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä, verrattuna korkeaan rekkiin ja nojapuihin. Kahden aisan kanssa harjoittelu mahdollistaa myös nojien ja punnerrusten harjoittelun.

Voimistelu aisan ominaisuudet

Pituus 90cm

Korkeus 12 cm

Aisan halkaisija 4cm

Valmistusmateriaali saarni puu

Aisoissa on tukevat profiloidut päät, jotka varmistavat turvallisen harjoittelun.

Aisan pinta on pinnoittamaton, eli siinä on hyvä kitka. Ei tarvitse sotkea magnesiumilla.

Nämäkin aisat valmistetaan Euroopassa, joten voit olla varma, että saat laatutuotteen.

Aisat ovat loistava väline useiden voimistelu liikkeiden opetteluun. Aisoilla voit harjoitella erilaisia käännöksiä, nojia (kulma noja, nojavaaka yms), käsinseisonnat jauseita erilaisia variaatioita punnerruksista. 

90,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua