Liukulevyt / Slidersit Pinkki

Liukulevy keltainen 2kpl eli Slidersit ovat telinevoimistelijoiden jo pitkään käyttämä harjoitusväline erityisesti kehonhallinnan ja keskivartalon vahvistamiseen. Sliderit ovat myös erittäin hauska, monipuolinen ja tehokas tapa harjoittaa koko kehoa! Sliderseilla harjoittelu on monipuolista ja erilaisia harjoitteita on lukuisia, vain mielikuvitus on rajana. Sliderit ovat tehokas lisä keskivartalosi harjoittamiseen sekä kehonhallinnan ja tasapainon kokonaisvaltaiseen kehittymiseen.

Sliderit ovat oiva väline myös kotiharjoitteluun, yhden liukurin halkaisija on 18cm. Levyn pohja on valmistettu erittäin kestävästä ABS muovimateriaalista joka liukuu hyvin pehmeillä pinnoilla kuten matolla, nurmella, voimistelukanveesilla ja iskun kestävillä kovilla pinnoilla kuten parketilla ja laatoituksella. Levyn sisäpinta on pehmeää foamia, joka takaa mukavan otteen kämmenelle ja jalkapohjille. Sliderit pystyt helposti ottamaan mukaasi salille tai käyttää niitä kotiharjoittelussa pienessäkin tilassa.

Liukulevyharjoittelun keskeisimmät hyödyt:

-Keskivartalon tuen ja hallinnan lisääntyminen
– Erittäin monipuolinen harjoitusväline koko keholle
– Tasapainon kehittyminen, jokainen liike haastaa sinua pysymään tasapainossa liukuvan esineen päällä ja keskittymään tietyn lihasryhmän aktivointiin.
– Kehonhallinnan kokonaisvaltainen kehittyminen
– Liikkuvuuden lisääntyminen
– Lukuisia mielekkäitä harjoitteita koko keholle

Missä voin oppia slider harjoitteita?

Mikäli oma mielikuvitus heittää jarrua eikä ideoita meinaakaan syntyä, Voimistelusali Porvoon kursseilla harjoitellaan myös liukulevyillä erityisesti aikuisten voimistelutunneilla. Lisäksi voit tilata meiltä yksityisopetuksen tai kurssin isommalle porukalle.

Liukulevy keltainen 2kpl tarkemmat tiedot:

Halkaisija 18cm, paksuus 8,5mm. Pohja kestävää muovia, pinta pehmeää foamia.

Pakkaus sisältää 2kpl

16,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua