Käppärit puiset 28cm

Käppärit puiset 28cm. Nämä ovat niin sanotut punnerruskahvat, eli pienin versio käppäreistämme. Erittäin näppärä varuste ylävartalon harjoittamiseen, ja nämä menee niin pieneen tilaan, että nämä on helppo ottaa vaikka mukaan ulkotreeneihin tai reissun päälle. Erittäin hyvä ja edullinen väline kaikille voimistelusta tai kehonpaino treenistä kiinnostuneille. Kahvojen pohjassa on muovitassut, jotka ehkäisevät lattian naarmuuntumista. Nämäkin valmistetaan Euroopassa.

Pienimpiä käppäreitä kutsutaan yleensä punnerruskahvoiksi. Ne ovat yleensä reilun kämmenen levyisiä ja hyvin matalia. Kotitreenaajat käyttävät niitä yleensä nimensä mukaisesti erilaisiin punnerrus variaatiohin, kun taas voimistelusaleilla ne ovat yleensä ensimmäinen käsinseisonnan progressio siirryttäessä lattialta kohti nojapuita. Niitä voidaan käyttää myös erilaisten keskivartaloliikkeiden apuna, kuten kulmanojat ja noja vaaka. Nämä ovat myös oiva malli, jos sinulla on rannevamma ja haluat silti harjoitella punnerruksia. Koska näillä pystyt pitämään ranteen suorana, neutraalissa asennossa. Hanki itsellesi erittäin laadukkaat puiset käppärit ja nosta treenisi seuraavalle tasolle.

Käppärit ovat täydellinen väline erilaisten punnerrusten, nojien ja käsinseisonnan opetteluun ja kehittämiseen. Voimistelusta tutut noja- ja kulma vaaát onnistuvat käppäreille helpommin ja pienemmässä tilassa, kuin pelkällä lattialla harjoitellen tai hankkien isoja ja kalliita voimistelutelineitä. Käppärit mahdollistavt myös erilaisten voimaharjoitteiden tekemisen suuremmissa ryhmissä.

Käppärit puiset 28cm mitat

pituus 28cm

leveys 20cm

korkeus 12cm

Kahvat ovat pyökkiä ja päätypalat on valmistettu kuusesta.

Kahvojen kantavuus on 150kg

29,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua